optimaliseren apps
Afdrukken.
Controleer de toepasselijke producten bovenaan dit artikel. Door gebruik te maken van de functie Optimise apps Apps optimaliseren wordt de informatie die is verzameld bij het analyseren van de vorm van uw oren toegepast op de apps die compatibel zijn met 360 Reality Audio bijvoorbeeld uw muziekdienst.
keyboost.nl
Business Optimalisatie.
Business Apps van VTM. Automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Business Apps automatiseert en verbindt de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie. Onze Business Apps-oplossingen zorgen voor hogere productiviteit door processen te automatiseren en modules dusdanig in te richten ter ondersteuning van verschillende afdelingen.
Optimaliseren van mobiele apps - YipYip.
Ook voor de Windows phone ontwikkelen we graag een mooi en soepel werkend product. Daag onze developers eens uit, we zullen je verrassen! Ten tijde van het ontwikkelen van de app kan er enigszins rekening gehouden worden met functies die in de nabije toekomst gaan verdwijnen. Echter, van nieuwe besturingssystemen zoals iOS of Android is nooit volledig duidelijk wat de toekomst brengt. Apps moeten wel goed blijven werken ná een update van het besturingssysteem en zorgen dat het gebruik niet nadelig beïnvloed wordt. Om de continuïteit te waarborgen kunnen we een Service Level Agreement overeenkomen. Dit houdt in dat we onderhoud kunnen plegen aan de app zodra er wijzigingen aangekondigd worden. Zo blijft je app optimaal presenteren, ongeacht de invloeden van buitenaf. In onderstaande projecten hebben we optimaliseren van apps toegepast.
Samsung Galaxy S9 met Android 9.0 optimalisatie tips apps, batterij.
Een tijdje terug belichtten we al de nieuwe One UI feature Automatische optimalisatie. Daarmee houd je jouw Galaxy schoon, zonder overtollige tijdelijke bestanden en meer van zulks. Maar er is nog een snufje waarmee je jouw Galaxy netjes opgeruimd kunt houden - mits je de update naar Android 9.0 achter de rug hebt, uiteraard. Ga op jouw toestel via de Instellingen naar het item Apparaatonderhoud, en kies linksonder Batterij. Tik vervolgens rechts bovenin het scherm op de drie puntjes, en kies Instellingen. Onder het kopje Energiebeheer app vind je de optie Niet gebruikte apps autom. Bij sommigen zal deze na de update al ingeschakeld zijn, anderen moeten dit hier zelf doen. In ieder geval zorgt de functie ervoor dat apps die je lang - 30 dagen - niet gebruikt, vanzelf uitgeschakeld worden. Ze worden niet verwijderd, dus instellingen, gegevens en accounts blijven gewoon altijd zoals ze zijn. Alleen de applicatie zal na het uitschakelen geen resources - geheugen, processortijd, energie - meer gebruiken. Uiteraard kun je automatisch uitgeschakeld apps altijd weer inschakelen. Ga daarvoor in hetzelfde menu naar Uitgeschakelde apps. Android 9.0 batterij tip: instellingen optimaliseren.
Zo voorkom je dat Android-apps op de achtergrond gaan slapen. Android Planet.
Druk in het vervolgscherm op 'Niet' optimaliseren.; Je hebt er nu voor gezorgd dat de app altijd aan blijft staan en nooit in de achtergrond gaat slapen. Het voordeel hiervan is dat notificaties, zoals de melding van een nieuw berichtje, direct aankomen en je dus niet achter de feiten aanloopt. Het nadeel van Android-apps niet laten slapen heeft met de batterijduur te maken. Door apps een slaapverbod op te leggen zorg je ervoor dat de programmas altijd actief blijven, en daar is natuurlijk stroom voor nodig.
De opslagruimte op uw iPhone, iPad of iPodtouch controleren - Apple Support NL.
Ga naar'Instellingen'' Algemeen Apparaat -opslag. Hier ziet u mogelijk een lijst van aanbevelingen om de opslagruimte van uw apparaat te optimaliseren, gevolgd door een lijst van geïnstalleerde apps en hoeveel opslagruimte deze in beslag nemen. Tik op de naam van een app voor meer informatie over de gebruikte opslagruimte.
Optimaliseer je Android-apparaat in 7 stappen Apps Software Computer Totaal.
Tijd om die ellende te verwijderen en je Android écht te optimaliseren. Voordat we uitleggen hoe je je apparaat optimaliseert, leggen we kort uit hoe Android werkt. Software installeer je in de vorm van apps. Deze apps worden in containers geïnstalleerd, wat inhoudt dat ze niets aan het systeem kunnen veranderen en andere apps niet kunnen beïnvloeden.
App Store Optimalisatie Beter vindbare app, méér downloads Traffic Builders.
App Store Optimalisatie betreft het optimaliseren van de vindbaarheid van apps voor smartphones en tablets in app stores als de Apple App Store iOS, Google Play Store Android en Microsoft Store Windows. Enorm belangrijk, want ruim 70 van gebruikers vindt via de zoekfunctie van deze stores zn voorkeur-apps. Omdat het aantal apps dagelijks toeneemt en daarmee dus de concurrentie, wil je je ASO goed op orde hebben. Want je hebt toch niet een te gekke app ontwikkeld om deze vervolgens uit het zicht te houden van de beoogde gebruikers? De lastigheid van ASO - een onderdeel van SEO search engine optimization - schuilt in het aantal factoren dat bepaalt hoe goed zichtbaar jouw app rankt in app stores, en weten welke factoren je zelf kunt beïnvloeden.

Contacteer ons