gordon's boek
Pagina niet gevonden - Koffietijd.
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies. Lees hier meer. Iedere werkdag om 10:00: op. Home Artikelen Video's' Acties Recepten. We kunnen deze pagina helaas niet vinden. De pagina die je zoekt bestaat waarschijnlijk niet meer. Naar de homepagina.
twilight-entertainment.nl
De biografie van Gordon is geen biografie, maar veeleer een klakkeloos uitgetikt relaas. Deel dit artikel. Loading.
Als Gordon praat, en zijn biograaf dat braaf uittikt, ontrolt zich aanvankelijk een interessant beeld van een jeugd in Amsterdam-Noord, in een onthecht, druk gezin en van een lastige schooltijd. Daarna ontaardt het boek in een ontluisterend verslag van het artiestenbestaan en de tv-wereld, vol list, bedrog, achterdocht, ranzigheid en kinnesinne.
Gordon past biografie aan na kritiek.
Na hevige kritiek van zijn zus en Erik de Zwart op zijn onlangs uitgebrachte biografie, heeft Gordon besloten zijn boek aan te passen. Op verzoek van Erik de Zwart is de passage aangepast en zijn naam uit het boek verwijderd, vertelt het management van de diva aan RTL Boulevard.
Gordon niet in Gerard Joling's' boek - Weekend Online.
Gordon niet in Gerard Jolings boek. Gordon niet in Gerard Jolings boek. Hij was woest toen de biografie van zijn 'valse' zuster'' Gordon verscheen, maar ook Gerard Joling is in de pen geklommen. Volgens de zanger komt er zeker een boek als reactie op de veelbesproken biografie van Goor.
Gordon heeft een groot hart, zegt hij, maar zijn boek staat vol afrekeningen - NRC.
Steeds weer verklaart Gordon hoe vergevingsgezind hij is, al staat zijn boek vol afrekeningen. Als hij probeert te verklaren waarom hij nog steeds met Gerard Joling werkt, ondanks de wederzijdse afkeer, zegt hij: Het zal wel te maken hebben met mijn grote hart.
Denken als Gordon Ramsay door Wiemer Renkema Managementboek.nl.
De lessen die hij heeft gebruikt om een ongekend en uniek imperium op te bouwen staan in dit boek. Lees over zijn helse ervaringen in keukens in Frankrijk, hoe ijdelheid hem bijna de kop kost en waarom alles minder dan perfect waardeloos is in Denken als Gordon Ramsay.
Gordon van Marcel Langedijk Boek en recensies Hebban.nl.
Gordon is een naam die bij elke Nederlander een belletje doet rinkelen. Het is een naam die verschillende reacties opwekt. Daar is hij zichzelf ook erg goed van bewust. Met dit boek probeert hij de lezers een inkijk te geven in zijn leven.
Het boek van Gordon slaat in als een bom. Wat staat er allemaal in? - Damespraatjes.
Uiteindelijk heeft Gerard alles van me overgenomen, en heb ik dat laten gebeuren. Die T-shirts met die teksten als 'Ik' heb er geen kracht meer voor, die waren van mij, mijn uitspraken, mijn idee. Al eerder kwam Gordon met uitspraken over zijn voormalig vriend Rene Froger. Samen schitterde ze bij de Toppers, maar van de één op de andere dag leek de liefde bekoeld te zijn. Rene zou volgens Gordon veel te veel drinken en absoluut niet te genieten zijn wanneer hij een biertje te veel op heeft. Niet alleen Gordon zou er last van hebben, ook zijn Toppers-opvolger Jeroen van der Boom. De Toppers slaan elkaar ondertussen gewoon de hersens in. Er is me verteld dat Jeroen van der Boom zelfs aan de hartbewaking lag omdat hij het gedrag van René niet meer aankon. Ga maar lekker door met je fake vriendschap, maar aan mijn lijf geen polonaise. Ik hoef dat niet, ik wil dat niet meer. In het boek vertelt Gordon als kind te zijn misbruikt.

Contacteer ons