detachering juridisch
Juridische vacatures Detachering Legal - YER.nl.
Hierbij richten wij ons op de werving en selectie van juristen en advocaten voor zowel tijdelijke detachering of zzp als vaste posities. Inmiddels hebben wij een proven trackrecord in het bemiddelen van onder meer de volgende functies General Counsels, Heads of Legal, Directors Legal, Senior Legal Counsels, Advocaten/ kandidaat- notarissen/fiscalisten, Company Secretaries, Compliance Managers, Contract Managers, Privacy Officers en Paralegals. Klik hier voor de actuele vacatures van YER Legal. Het YER Legal team bestaat uit ervaren consultants die zelf werkzaam zijn geweest binnen de advocatuur en/of het bedrijfsleven. Hierdoor fungeren de consultants als sparringpartner op niveau die jouw carrière de juiste impuls kunnen geven. Ben jij diegene die het verschil weet te maken bij onze opdrachtgevers op juridisch en persoonlijk niveau? Spreekt één van onze vacatures jou aan of wil je graag advies over de volgende stap in jouw carrière? Onze consultants komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. ONZE AANPAK, JOUW JURIDISCHE CARRIÈRE.
seo techniek
Detachering, uitzenden en payrolling RWV Advocaten.
Detachering, uitzenden en payrolling. Detachering, uitzenden en payrolling. Detachering is geen wettelijk begrip, maar is in juridisch opzicht een vorm van in/uitlenen van personeel. Wanneer de gedetacheerde werknemer onder leiding en toezicht van de inlener werkt, is er sprake van uitzending.
Detachering in vastgoedadviseurs Metafoor Vastgoed en Software.
Ik" ben echt heel tevreden, de adviseurs van Metafoor weten de weg, voor mijn gevoel zitten ze hier al jaren. De communicatie met Metafoor is ook heel prettig." Dirk-Jan de Goede - Rentmeester. T: 088 006 6100. Metafoor Vastgoed en Software ondersteunt gemeenten, waterschappen en andere overheidsorganisaties bij vastgoedvraagstukken met advies, detachering en slimme software.
Detachering van juristen De beste interim juristen - Debora Richard.
Startende juridisch zzpers worden door collega juristen als eerste doorverwezen naar mij. Een resultaat van jarenlange werkervaring binnen de juridische detachering. Met het grootste plezier heb ik kennisgemaakt en contact onderhouden met duizenden juristen, waarvoor ik voor een groot gedeelte interessante opdrachten heb verzorgd.
Juridische vacatures voor Legal-professionals via Yacht Legal YACHT.
Interessante Legal vacatures. Leeuwarden, 36 uur, Detachering Adviseur fysieke leefomgeving - Vitaal landelijk gebied. Leeuwarden, 36 uur, Detachering Adviseur fysieke leefomgeving - Vitaal landelijk gebied. Leeuwarden, 36 uur, Detachering Adviseur fysieke leefomgeving - Vitaal landelijk gebied. Utrecht, 36 uur, Detachering, ZZP Jurist Bezwaar Kindregeling.
Interim Juristen en interim opdrachten.
Bemiddeling en detachering. Ik zoek een interim-jurist Ik ben een interim-jurist. Regio: Noord Holland Omvang: 24 uur per week Start: 12 december 2022 Duur: 9 maanden. Juridisch adviseur Wet Natuurbescherming. Voor onze opdrachtgever, een grote overheidsinstantie in Noord Holland, zijn wij per medio december op zoek naar een jursit Wet Natuurbescherming.
detachering - JuridischWoordenboek.nl - Dutch Law Encyclopedic Dictionary - Amo Institute of Sciences.
detachering 1 gevonden. detachering detacheren gedetacheerd secondment. Hier komen binnenkort vertalingen van deze zoekterm. verbintenissenrecht arbeidsrecht - loondienst elders vervullen dan bij de werkgever zelf. in Europees verband is verordonneerd dat bij langer dan een jaar de wetgeving geldt van de lidstaat waar de werkzaamheden feitelijk worden verricht.
Detachering juridische ondersteuning CBb Rechtspraak.
Het College hecht eraan dat zijn juristen externe ervaring meebrengen, dan wel opdoen. De betrokken medewerkers blijven in dienst van de eigen werkgever en de detachering zal plaatsvinden met gesloten beurzen. In de detacheringsovereenkomst worden afspraken gemaakt over de inhoud van de werkzaamheden van de gedetacheerde medewerkers ter voorkoming van integriteitsconflicten en schijn van verstrengeling van belangen. Daarnaast geldt het volgende.: Detachering wordt slechts op beperkte schaal mogelijk.: maximaal kan het gaan om twee detacheringen tegelijkertijd. De detacheringen zijn in beginsel voor de duur van één jaar., met een mogelijkheid van verlenging. Degene die bij het College wordt gedetacheerd, vervult de functie. van juridisch medewerker.

Contacteer ons